Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

Träräcke för parkeringsplats i Nacka

För en bostadsrättsförening i Nacka kommun har DAV NORDIC AB levererat och monterat ett 100 m träräcke för att rama in bostadsrättsföreningens parkeringsplats.

Lösningen har valts för att harmonisera med omgivningen och ge ett naturnära intryck.

Arbetet ingår i ett större projekt i Nacka. Träräcken är i dagsläget inte vanligt förekommande i dessa miljöer men är lika säkra som de traditionella stålräcken man oftast ser längst vägar. Detta träräcke är krasch testade på certifierad anläggning och CE märkt. Lika säkert som stålräcke, då det har en inre förstärkning av stål samt ett yttre skal som är av trä. Alla trädelarna är tryckimpregnerad för att ha en lång livslängd.

Monteringen av träräcket går snabbt och smidigt tack vare ett smart samt flexibelt upprättat monteringssystem. Detta innebär att hela skyddsinstallationen går snabbt och ger minimala trafikbelastningar. Det är en snygg, smart, säker, hållbar lösning som med fördel passar både längs väg och för att avgränsa till exempel parkeringar. Passar även bra vid skogsområden, naturreservat, skolor, hamnar, slott och herrgårdar mm. Träräcket skyddar både trafikanter och fotgängare