Ange din mailadress
Indtast ny adgangskode:

Referenser

Elmässan, Stockholm 2022

DAV NORDIC AB finns på mässan, där vi våra belysningsstolpar presenter på Elmässan 19-20 oktober. 

Riskskärm till Karlastaden

DAV NORDIC AB startar året starkt med en leverans till vår kund Grundtuben AB med en högabsorberande bullerskärm modell Green Wall som i detta projekt skall skydda det nya bostadsområdet Karlastaden mot järnvägens buller samt även agera riskskärm mot urspårning av antändande vätskor som transporteras på järnvägen

Riskskärm till köpcenter

DAV NORDIC AB har levererat en brandgodkänd transparant bullerskärm i härdat 12 mm glas som i detta projekt skall skydda den nya handelsplatsen i Sköndal (Stockholm) mot brand samt även agera bullerskärm mot trafikerade väg 229 och väg 73.

Hög absorberade bullerskärm till E4

DAV NORDIC AB har till vår kund Terranor AB fått leverera vår hög absorberande bullerskärm modell Green Wall. En äldre bullerskärm har bytts ut längst Europaväg 4 och ersatts av Green Wall bullerskärm på en sträcka av ca 200 meter med en skärm höjd på 4 meter.

Unik bullerskärm reser sig över hamnen i Fredericia

DAV NORDIC erbjuder en unik bullerskärm placerad i hamnen i Fredericia, Danmark. Med ett fundament som är över 20 meter under marken och en höjd som sträcker 10 meter ovanför marken, reser sig bullerskärmen högt ovanför Fredericia. Bullerskärmen, som har flera olika funktioner, kniper därmed även titeln "Danmarks högsta".

500 meter återvunnen bullerskärm i Ribe

På uppdrag av Barslund har DAV NORDIC satt upp en bullerskärm längs väg 11 i Ribe, Danmark. DAV NORDIC har ansvarat för både design och montering. Skärmen är uppsatt med återvunna akrylpaneler, som tidigare använts för bullerskärmar längs motorvägen i Silkeborg.

Träräcke för parkeringsplats i Nacka

​För en bostadsrättsförening i Nacka kommun har DAV NORDIC AB levererat och monterat ett 100 m träräcke för att rama in bostadsrättsföreningens parkeringsplats.​

Trafiköar från DAV NORDIC - en bra lösning runt om i Sverige!

​Vackra och smarta lösningar för att få säkrare vägar.

Genom att använda Trafiköar så kan man uppnå en dämpning av trafikens hastighet. Trafiköar är flexibla och påverkar trafiken i mindre utsträckning än traditionella gupp och används därför på allt fler platser idag.

Trafikbutiken AB och DAV NORDIC AB vinner stor order från Skanska AB

Trafikbutiken och DAV NORDIC har vunnit en stor order för uthyrning av en ny typ av skyddsbarriär på Riksväg 50 norr om Örebro. 

Skyddsbarriären är installerad och Skanska är nöjda med säkerheten.

10 000 m2 Bullerskärmar till Göteborg

DAV NORDIC AB har till vår kund Grundtuben AB fått leverera över 10 000 m2 av absorberande och genomsiktliga skärmar. Dessa monteras längst E6 i Göteborg och kommer vara klart under hösten 2020.

Bullerskärmar till ny motorväg E22 Sätaröd-Vä

DAV NORDIC AB har till vår kund Dahlströms Smide AB fått vara med att leverera och montera ca 1200 meter projekt anpassade bullerskärmar. Bullerskärmar både på broar och väg.

MILEWIDE har levererat över 1 000 stolpar till Essingeleden E4 och Kristinebergsmotet i Stockholm

MILEWIDE har försörjt Essingeleden E4 och Kristinebergsmotet i Stockholm med massiva leveranser. Över 1 000 lyktstolpar och pollare har levererats under ett antal år – MILEWIDE har därmed satt en rejäl prägel på Sveriges mest trafikerade väg.

Framgångsrika Dansk Autoværn utökar med dotterbolag i Sverige

Dansk Autoværn A/S etablerade den 1 december 2016 ett dotterbolag i Sverige. Samtidigt har det danska företaget Milewide, som utvecklar vägutrustning, gått samman med Dansk Autoværn. Företaget har en gemensam ledning från den 1 januari 2017, och det skapar synergier för kunderna.