​Stolpar – inte bara för ljus

DAV NORDIC erbjuder et brett sortiment av stolpar för belysning. Vi erbjuder allt från prisvänliga stål stolpar til eftergivliga aluminium stolpar och design stolpar.

Vi hjälper Er gärna med stolpar för ert belysnings projekt​

Sedan 1928 har DAV NORDIC skapat säkerhet för vägarna. Under över 70 av dessa år har belysnings stolpar/master också varit en del av vår verksamhet. Dessa många års kunskap och erfarenhet har gjort oss till experter inom området. Den utmaning du står inför i ditt belysnings projekt är det stor sannolikhet att vi har upplevt tidigare och därmed kan föreslå en effektiv lösningen. Det gör oss till en stark partner i situationer där belysnings stolpar behövs. ​

Vi designar, producerar och levererar alla typer av stolpar. Både de för belysning och teknik som behöver placera hårdvara (kamera, larm, sensorer mm.) ”högt upp i luften”. Vi anstränger oss och försöker att erbjuda den bästa lösningen genom fokus på produkten och att samarbete med dom bästa leverantörerna. Vi säkerställer att produktionen sker på bästa sätt i egen regi eller via vårt kvalitetssystem hos extern producent. Vi vet att detta är viktigt för att ständigt vara relevant och skapa ett gott förtroende.

Besök vår danska hemsida och se vår produktvalsguide

Master cases