Miljöstationer​

Skräddarsydda miljöstationer för företag

Miljöstationer från DAV NORDIC är specialdesignade för att möta kundernas unika behov, oavsett om det är ett företag, institution eller offentlig plats.

En miljöstation från DAV NORDIC är mer än bara ett avfallsskjul – det är en funktionell och hållbar lösning designad för att passa perfekt in i omgivningen.
Den används som avskärmning i företag och offentliga stadsrum, där man vill skärma av avfallscontainrar. På så sätt bidrar en miljöstation från DAV NORDIC till att försköna den omgivande miljön.

Varför välja en miljöstation från DAV NORDIC?

  • Design och anpassning: Vi utvecklar, designar och levererar våra miljöstationer från grunden, så att de är unikt anpassade efter den enskilda kundens behov.
  • Hållbarhet och kvalitet: Våra miljöstationer är fastspända i stål enligt EN1090-2 standarden. Det finns också möjlighet till ytterligare behandlingar som anti-graffiti och anti-sticker. Vi garanterar att våra skjul kommer att klara väderförhållanden och tidens tand.

Tillverkad i perforerat galvaniserat stål

Miljöstation, som används som pallskjul vid Taulov Dry Port

Cases

Galleri

Vill du veta mer?

Våra engagerade och duktiga rådgivare står redo att hjälpa dig med lösningar som både tar hänsyn till god ekonomi, arbetsmiljö och hög kvalitet.

Conny Enbom

Försäljningschef
+46 70 220 13 69

Produktvalgsguide, Overdækninger

Filtrér produktliste efter behov.

Vi fandt desværre ingen produkter ud fra din filtrering.