CLAW

Höjd säkerhet med CLAW

Det innovativa CLAW-systemet har utformats för att ge skydd för människor och byggnader från fordons attacker och olyckor vid tillfälliga och permanenta evenemang. Exempelvis olika sportevenemang, utomhus marknader, musikfestivaler men även för köpcentrum och kritisk infrastruktur.

  • DAV NORDIC är återförsäljare av CLAW-fordonsbarriärer.
  • CLAW är ett flyttbart och flexibelt system som varken kräver montering eller förankring i mark.
  • Installeras inom ett par minuter på alla underlag.

Baserat på den aktuella hotbild som finns har det blivit nödvändigt att investera i olika formar av skydd för att säkra sina arrangemang och även byggnader. Vid arrangemang med många människor samlade har risken ökat för attacker/angrepp.

Med CLAW-barriärer kan man snabbt och enkelt höja säkerheten i det offentliga rummet.

Viktigt är att man använder lösningar som är testade och certifierade på en auktoriserad anläggning. Claw fordonsbarriärer är testade och godkända som enskilda enheter, dvs varje CLAW uppfyller kraven och ger en stor möjlighet att utforma flexibla säkerhetslösningar.

CLAW är också en multi funktionsbarriär som kan användas för många fler saker än ”bara” skydd

Tex: för reklam och sponsring, som cykelställ, informationstavla, vägvisning, uppställningsplats för återvinnings kärl mm. ​​

CLAW är testat i två olika högsäkerhets klasser

CLAW är designad för att stoppa fordon innan det når sitt mål. Fordonet stoppas snabbt och den unika konstruktionen gör att det sker på ett kontrollerat sätt. CLAW-systemet är testat enligt IWA 14–1:2013. ​​

Har du frågor om ditt arrangemang, hör av dig så hjälper vi gärna till med säkerheten. Hyra eller köpa, alla möjligheter.

Vägsäkerhet cases

Vill du veta mer?

Våra engagerade och duktiga rådgivare står redo att hjälpa dig med lösningar som både tar hänsyn till god ekonomi, arbetsmiljö och hög kvalitet.

Mathias Noren

Säljare
+46 70 956 63 18

Besök vår danska hemsida och se vår produktvalsguide